Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Cisco: Επενδύει στο Cloud Partner Program


Σε νέες πρωτοβουλίες στο κανάλι έτσι ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις-συνεργάτες της να εξελιχθούν προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουν το cloudκαι να διευρύνουν τις επαγγελματικές υπηρεσίες τους, προχωρά η Cisco...




Συγκεκριμένα, προ ημερών η τελευταία παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα cloud, που αποβλέπει στο να βοηθήσει τους συνεργάτες της να επιλέξουν τον ρόλο τους στο cloud, εξελίσσοντας ταυτόχρονα τα επιχειρηματικά τους μοντέλα για να κεφαλαιοποιήσουν την ευκαιρία του cloud. Επιπροσθέτως, η εταιρεία λανσάρισε και την πρόσφατη καινοτομία “έξυπνων” υπηρεσιών με την ονομασία “Cisco Collaborative Professional Services”.

Οι τελευταίες αποτελοιύν μία γκάμα υπηρεσιών που συνδυάζουν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Cisco και τις δυνατότητές της σε χρηματοοικονομικό και μηχανολογικό επίπεδο, αλλά και αυτοματισμούς υπηρεσιών, έτσι ώστε να βοηθήσουν τους συνεργάτες να επεκτείνουν ή να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Όπως τόνισε ο Edison Peres, Senior Vice President, Worldwide Channels, Cisco: “Η πλατφόρμα δικτύου είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή εφαρμογών cloud και υπηρεσιών, δημιουργώντας έτσι μία μεγάλη ευκαιρία για συνεργάτες της Cisco. Το Cisco Cloud Partner Program θα δώσει τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να εξελίξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο ώστε να κεφαλαιοποιήσουν την ευκαιρία του cloud”.



πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...