Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Οι πλημμύρες στην Ταϊλάνδη επηρεάζουν την παραγωγή της Western Digital

Η Western Digital ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιό της στην περιοχή Bang Pa-in της κεντρικής Ταϊλάνδης υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή. Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο για την εταιρεία.

Το εργοστάσιο της WD στην περιοχή αυτή έχει πλημμυρίσει κι έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές στο μηχανολογικό εξοπλισμό. Εν τω μεταξύ, έχει αρχίσει να πλημμυρίζει...

κι άλλο ένα εργοστάσιο της εταιρείας στην περιοχή Navanakorn. Η εταιρεία εκτιμά ότι οι καταστροφές είναι αρκετά σοβαρές, ώστε να τίθεται εν αμφιβόλω η ικανότητά της να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς μέσα στο επόμενο διάστημα. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και τι ακριβώς θα επηρεαστεί. Η μετοχή της Western Digital, πάντως, σημειώνει ήδη σημαντικές απώλειες της τάξης του 8%.

Η νοτιοανατολική Ασία πλήττεται από καταρρακτώδεις βροχές αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα το ένα τρίτο σχεδόν της χώρας να είναι κάτω από την επιφάνεια του νερού. Υπολογίζεται ότι από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους περίπου 300 άτομα.






Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...