Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση για κάθε online πληρωμή


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΟΤΕ όποιοι συνδρομητές του αποφασίσουν να πληρώσουν τον λογαριασμό τους on-line στο site του oteshop θα κερδίσουν 2,5 ευρώ έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό τους.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου...

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2011 – Έκπτωση 2,5 ευρώ στον λογαριασμό προσφέρει πιλοτικά ο ΟΤΕ στους πελάτες του. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης αυτής αρκεί να εξοφλούν το λογαριασμό τους on-line στο www.oteshop.gr.

Κάθε φορά που εξοφλείτε τον τηλεφωνικό σας λογαριασμό στο www.oteshop.gr με χρήση πιστωτικής κάρτας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια (VeriSign Secured) -είτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία “Ηλεκτρονική Πληρωμή ” είτε έχοντας εγγραφεί στην υπηρεσία “My e-Bill”- ο ΟΤΕ σας επιβραβεύει με 2,5 ευρώ έκπτωση, που θα εμφανίζεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό.

Η “Ηλεκτρονική Πληρωμή” διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ. Προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στην πληρωμή του λογαριασμού και εμφανίζει το ποσό πληρωμής και την ημερομηνία λήξης. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να εξοφλήσει τον λογαριασμό του, εύκολα και με ασφάλεια, με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VeriSign Secured), εισάγοντας απλώς τον Κωδικό Λογαριασμού που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει.

Η παραπάνω δυνατότητα προστέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία “My e-Bill”, η οποία λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δύο περίπου χρόνια. Η εγγραφή στην υπηρεσία πραγματοποιείται δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα OTESHOP, όπου ο πελάτης παραλαμβάνει τον προσωπικό κωδικό του, αποκτώντας τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου του λογαριασμού του. Μπορεί δηλ. να έχει πρόσβαση σε:

* δωρεάν πλήρη ανάλυση του τηλεφωνικού του λογαριασμού
* στατιστικά στοιχεία για τις κλήσεις του.

Με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών του, 24 ώρες το 24ωρο, ο ΟΤΕ αναπτύσσει διαρκώς νέες, καινοτόμες υπηρεσίες αυτόματης εξυπηρέτησης (Self Service).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...