Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η μυστική ομάδα Hacker “Anonymous” υποστηρίζουν την Αίγυπτο!



Η μυστική ομάδα Hacker “Anonymous” φαίνεται πως πλέον έχει στρέψει την προσοχή της προς τα sites της Αιγυπτιακής κυβέρνησης.

Μετά την αποκατάσταση του Internet στην Αίγυπτο, η ομάδα “Anonymous” ξεκίνησε επίθεση κατά του site του υπουργείου εσωτερικών της Αιγύπτου.

Η ομάδα έγραψε στο Twitter το μήνυμα, “#Αίγυπτος καλώς ήρθες πίσω στο Internet. Εκτός από το http://www.moiegypt.gov.eg -- εσύ θα μείνεις εκτός”.

Ενώ στη συνέχεια έγραψε “Το Internet έχει επανέλθει. Το site του Mubarak γιατί όχι; Γιατί δεν συγχωρούμε, Γιατί δεν ξεχνάμε. Αιγύπτιοι κουράγιο, είμαστε μαζί σας”.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας, στους New York Times η επίθεση είναι μέρος μιας μεγαλύτερης καμπάνιας για την υποστήριξη αντικυβερνητικών διαμαρτυριών.

Η ίδια ομάδα ευθύνεται για την “πτώση” των sites της κυβέρνησης της Τυνησίας, καθώς και του τοπικού χρηματιστήριου ενώ τον προηγούμενο μήνα η Βρετανική αστυνομία είχε συλλάβει είχε συλλάβει 5 άνδρες με αφορμή τις επιθέσεις που έγιναν στα sites των Visa, MasterCard, Amazon και Paypal μετά τη διακοπή τους από το site WikiLeaks τον περασμένο Νοέμβρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...