Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Χαμός στο διαδίκτυο ! Εκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com


Χαμός στο διαδίκτυο, καθώς τα torrent download sites κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Γιατί έκλεισαν greek-tracker.com,greekddl.com και thegt.net μετά τοthegreekz.com; Αναστάτωση στο ελληνικό internet.

Tο ένα μετά το άλλο κλείνουν τα torrentάδικα. Μετά το δημοφιλές www.thegreekz.com, έκλεισαν και οι γνωστοί torrent trackers www.greek-tracker.com και www.thegt.net. Για αρκετές ώρες πεσμενο ήταν και το greekddl.com.
Μετά τις συλλήψεις των διαχειριστών του thegreekz.com, σχηματίστηκε ογκώδης δικογραφία από τα δεδομένα που βρήκαν οι αρχές στους σκληρούς δίσκους.

Οι αρχές διαρρέουν οτι θα στραφούν και κατά ιδιωτών, ιδιαίτερα αυτών που έκαναν uploads !!!! ...

Γι’ αυτό το λόγο, κλείνουν προληπτικά και άλλοι torrent trackers όπως οι greek-tracker.com, greekddl.com και thegt.net. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό και οι διαχειριστές παίρνουν τα μέτρα τους.
Στους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες των torrent download sites, δεν έχει περάσει απαρατήρητο οτι το κλείσιμο των sites συνδυάζεται πάντα με την κυκλοφορία ροζ DVD-τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
«Πως γίνεται κάθε φορά που κυκλοφορεί τσόντα της Tζούλιας να κλείνουν και από ένα torrent trackers site. Πέρσι λέγαμε για την υπόθεση του www.gamato.info, όπου πήγαν με “Σειρήνες” να τους συλλάβουν. Και ξαφνικά φέτος πάλι με την κυκλοφορία του νέου DVD Τζούλια 2 Μαύροι έκαναν επιχείρηση συλλήψεων σε torrent trackers. Ποιος τις υποκινεί τέτοιες μέρες; Και δεν είναι τυχαίες, γιατί έχει προηγηθεί μια διεργασία να βρεθούν ίχνη και στοιχεία από αυτούς που καταθέτουν τις μηνύσεις. Το κόλπο γίνεται για να κόψουν την πρόσβαση καθε φορά που βγαίνουν τσόντες της Τζουλιας σε μη μυημένους χρήστες και να πάνε στο περίπτερο», λέει χρήστης torrent site σε γνωστό φόρουμ.
Η αγανάκτηση μεταξύ των επισκεπτών των torrent download sites φτάνει μέχρι το σημείο να απειλήσουν οτι για κάθε ιστοσελίδα που κλείνει, θα ανοίγουν πολλές περισσότερες. «Καλά, άλλα χίλια θα βγούνε, Λερναία Ύδρα σου λέω», γράφει ο χρήστης “Black” σε φόρουμ.
Το «αντάρτικο» του διαδικτύου καλά κρατεί. Από την μια, οι εταιρείες προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και από την άλλη, οι χρήστες διεκδικούν ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας.


1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...