Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

how-to:Backup τους Σελιδοδείκτες του Google Chrome


Κατά την χρηση του πρόγραμματος περιήγησης Google Chrome, εσείς θα έχετε αφθονους των σελιδοδείκτες,που αποθηκεύονται στο browser και πιθανόν να θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τους για ευνόητους λόγους.Η Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τους σελιδοδείκτες στο Google Chrome είναι αρκετά εύκολη. Ας εξετάσουμε τις μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για backup σελιδοδείκτες στο Chrome.




Backup σελιδοδείκτες Chrome χρησιμοποιώντας τη διαχείριση σελιδοδεικτών


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαχειριστή σελιδοδείκτη στο Google Chrome να αποθηκεύσει backup τοποθεσίες σας ως Αρχείο html.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χτυπήσει Ctrl + Αλλαγή + Β όταν είστε στο Google Chrome και ένας διευθυντής σελιδοδεικτών θα αναδυθεί. Πηγαίνετε στο "Εργαλεία" > "Εξαγωγή σελιδοδεικτών" και καθορίστε μια θέση όπου το αρχείο backup σελιδοδείκτες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε Μορφή html.

Backup σελιδοδείκτες Chrome και η επαναφορά τους σε ένα άλλο πρόγραμμα
περιήγησης


Το Τransmute μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κανετε backup σελιδοδείκτες από το Google Chrome και την επαναφορά τους σε ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης
Επιλεξτε Έναρξη του προγράμματος και καθορίστε την πηγή όπως το google chrome και το πρόγραμμα περιήγησης προορισμού, και πατήστε «Έναρξη» για να ξεκινήσει η διαδικασία.




Backup ολόκληρο το Chrome σας προφίλ

Το Google Chrome Backup είναι ένα μικρό app που υποστηρίζει τα προφίλ σας στο Google Chrome.
Το Google Chrome προφίλ σας περιέχει τις τροποποιημένες ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις σας. Το προφίλ περιλαμβάνει επίσης τους σελιδοδείκτες σας και το ιστορικό περιήγησης. Σε περίπτωση που κάνετε επανεγκατάσταση του Google Chrome, βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφο ασφαλείας του προφίλ σας χρησιμοποιείωντας αυτή την εφαρμογή. Αποκτήστε το εδώ.



1 σχόλια:

  1. Howdy! I just want to give a huge thumbs up for the nice data you will
    have right here on this post. I shall be coming back to your
    blog for more soon.

    Take a look at my web site: sempron 2500 specs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...