Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ποιές χώρες βαριούνται το Facebook;


Το Facebook μπορεί να είναι από τα πρώτα site σ’ επισκεψιμότητα στον κόσμο, όμως σε πολλές χώρες οι πολίτες βαριούνται να ασχοληθούν με αυτό.

Μπορεί στη Ελλάδα ένα πολύ μεγάλο μέρος των πολιτών να έχουν και να χρησιμοποιούν το Facebook σε καθημερινή βάση κάνοντας το έτσι να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των sites με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, υπάρχουν, όμως και πολλές χώρες στις οποίες το Facebook έχει ένα μικρό ή μπορεί ακόμα και μηδενικό ποσοστό επισκεψιμότητας. ...


Πρώτη στις χώρες που αδιαφορούν για το Facebook είναι η Κίνα, που αν κι έχει μεγάλη αγορά το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο είναι απαγορευμένο από το καθεστώς του Πεκίνου.

Επίσης στο Ιράν παρόλο που εκεί η πρόσβαση δεν απαγορεύεται από τις κρατικές υπηρεσίες το ποσοστό επισκεψιμότητας της δημοφιλούς σελίδας είναι πολύ μικρό.

Τέλος στην Ιαπωνία, τη Ρωσία και τη Λευκορωσία οι πολίτες φαίνεται να μην ενδιαφέρονται και πολύ για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ενώ στη Βραζιλία οι πολίτες αντί για το Facebook ενδιαφέρονται περισσότερο για το Orkut της Google που είναι ακόμη η Νο1 επιλογή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...