Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα δύο Facebook κινητά!


O ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης 2 νέα Facebook κινητά.

Οι φήμες που ήθελαν την HTC να ετοιμάζει ένα Facebook smartphone επιβεβαιώθηκαν αφού στην έκθεση Mobile World Congress που γίνεται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη, ο ι ιδρυτής του Facebook παρουσίασε σε συνεργασία με την HTC όχι ένα, αλλά δύο smartphones τα οποία διαθέτουν ένα ειδικό πλήκτρο για για άμεση πρόσβαση στο Facebook...


.Πρόκειται για το HTC Salsa και HTC ChaCha και σίγουρα θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των φανατικών χρηστών του Facebook παρόλο που δεν έχουν και φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά.
Το λειτουργικό και των δύο θα είναι το Android 2.4, που στην ουσία είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2.3 (Gingerbread) που κυκλοφορεί.

Το HTC ChaCha έχει πλήρες πληκτρολόγιο και μικρή οθόνη, ενώ το Salsa μοιάζει περισσότερο με smart phone αφού διαθέτει οθόνη αφής 3,4 ιντσών με ανάλυση 480x320.

Τέλος εκτός από την άμεση άμεση πρόσβαση στο Facebook με το ειδικό κουμπί υποστηρίζουν το Facebook chat, ενώ όλα τα μηνύματα που λαμβάνει ο χρήστης στο Facebook, αρχειοθετούνται μαζί με τα SMS και τα email.

Τα δύο νέα κινητά αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τον Απρίλιο και μετά σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή μιας και θα απευθύνονται στη μαζική αγορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...