Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησε το Xbox LIVE Arcade House Party


Το Xbox LIVE, σας παρουσιάζει το μεγαλύτερο πάρτι της σαιζόν: το ετήσιο Xbox LIVE Arcade House Party. Ξεκινώντας από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και κάθε Τετάρτη, στο Xbox LIVE Arcade θα διατίθεται ένα νέο πετυχημένο παιχνίδι, το οποίο θα μπορείτε να κατεβάζετε.



Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της σειράς παιχνιδιών αυτής της περιόδου και μην ξεχάσετε να στολίσετε το Avatar σας με αντικείμενα και ρούχα προσαρμοσμένα σε κάθε παιχνίδι - όλα διαθέσιμα ξεκινώντας από τις 16 Φεβρουαρίου - ώστε να γιορτάσετε τη νέα κυκλοφορία!



Hard Corps: Uprising

(KONAMI)

16 Φεβρουαρίου | 1200 Microsoft Πόντοι

Η συναρπαστική ρετρό δράση επιστρέφει δυναμικά με το "Hard Corps: Uprising" στο Xbox Live, ένα νέο 2D side scroller (παιχνίδι δισδιάστατης κύλισης),που δημιουργήθηκε από την ARC System Works και αποτελεί φόρο τιμής στην κλασική σειρά δράσης της Konami. Παίξτε ως ο στρατιώτης Bahamut καθώς αρχίζει να γράφει το μύθο του σε αυτό το prequel του "Contra: Hard Corps"



Bejeweled Blitz Live

(PopCapGames)

23 Φεβρουαρίου | 800 Microsoft Πόντοι

Καλέστε τους φίλους σας στο «λαμπρό» παιχνίδι αντιστοίχησης πολύτιμων λίθων του Bejeweled Blitz Live! Διαλέξτε το αγαπημένο στυλ του παιχνιδιού σας - Κλασσικό ή Twist - και εκτοξεύστε το σκορ σας. Δώστε μάχη για το δρόμο προς την κορυφή με τη ολοκαίνουργια λειτουργία Party 16 παικτών στο Xbox LIVE.



Beyond Good & Evil HD

(Ubisoft)

2 Μαρτίου | 800 Microsoft Πόντοι

Τώρα μπορείτε να ζήσετε τον ενθουσιασμό του πολυαγαπημένου "Beyond Good & Evil HD" στο Xbox Live σε υψηλή ποιότητα ανάλυσης εικόνας και ήχου (Full HD). Μπείτε στον φουτουριστικό κόσμο του έτους 2435, έναν κόσμο γεμάτο εξαπάτηση, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και το να εκθέσεις την αλήθεια είναι η μόνη ελπίδα για την αποκατάσταση της ελευθερίας. Παίξτε ως η μαχητική ρεπόρτερ Jade και αιχμαλωτίστε την αλήθεια με μυστικότητα, δύναμη, και εξυπνάδα, εναντίον μιας κυβέρνησης που σας εξαπάτησε, σε ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με στοιχεία παιχνιδιών επίλυσης γρίφων και μυστικότητας.



Torchlight

(Runic/Microsoft Game Studios)

9 Μαρτίου| 1200 Microsoft Πόντοι

Το «Torchlight», ένα πολύ επιτυχημένο παιχνίδι PC με πάνω από 800.000 πωλήσεις μέχρι σήμερα, έρχεται τώρα στο Xbox LIVE! Η πλοκή του αγώνα είναι πιο συναρπαστική με βελτιωμένο τρόπο ελέγχου και μηχανισμούς στο παιχνίδι, νέα πανοπλία και νέες αναζητήσεις! Υπάρχει ακόμη και ένα αποκλειστικό νέο κατοικίδιο για τον χαρακτήρα σας. Αποστείλετε ένα ή δύο αντικείμενα της επιλογής σας στους φίλους σας στο Xbox Liveγια να μοιραστείτε τη διασκέδαση, για πρώτη φορά.





Αυτό είναι το τρέχον πρόγραμμα κυκλοφοριών για τους τίτλους του House Party. Όπως με κάθε ανακοίνωση που σχετίζεται με την κυκλοφορία παιχνιδιών, οι ημερομηνίες και το οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν.

Πηγή: Pc Magazine

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...