Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

how-to:Στείλτε αρχεία στο Dropbox μέσω email


Η χρησιμότητα του Dropbox αλλά και των παρόμοιων υπηρεσιών Ubuntu One και Mandriva Click n Backup, είναι δεδομένη και σίγουρα είναι προγράμματα/υπηρεσίες που δεν πρέπει να παραλείψουμε.Σήμερα θα δούμε πώς μπορούμε να στείλουμε συνημμένα αρχεία κατευθείαν στο Dropbox μέσω e-mail.

Για το σκοπό αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία "Send to Dropbox" και θα κάνουμε κλικ στο link "Connect to Dropbox".
Στην επόμενη οθόνη, η υπηρεσία θα μας δώσει μια διεύθυνση e-mail, όπου από εδώ και πέρα θα μπορούμε να προωθούμε όσα e-mail με συνημμένα αρχεία θέλουμε να κρατήσουμε στο Dropbox μας, χωρίς να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας, να τα αποθηκεύσουμε κ.λπ., κ.λπ.
Το Send to Dropbox μας δίνει μάλιστα τη δυνατότητα να ορίσουμε σε ποιο folder θα αποθηκευτεί το συνημμένο που θα στείλουμε στη διεύθυνσή μας, εάν θα αποσυμπιεστεί αυτόματα και επίσης εάν θα αποθηκευθεί ένα αντίγραφο του κειμένου του e-mail. Μπορούμε ακόμη και να αλλάξουμε την αρχική διεύθυνση που μας δίνει η υπηρεσία, με κάποια που θα θυμόμαστε πιο εύκολα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...