Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Το μικρότερο όπλο στο κόσμο


Το Swiss mini gun (μικροσκοπικό όπλο) είναι επίσημα το μικρότερο όπλο στον κόσμο, σύμφωνα και με το ρεκόρ Γκίνες.

Σε μήκος φθάνει τα 5,5 εκατοστά, χρησιμοποιεί πραγματικές σφαίρες, ενώ η εμβέλειά του είναι 112 μέτρα. Μη σας ξεγελά το μικρό του μέγεθος, μιας και οι διαμέτρου 2,34 χιλιοστών σφαίρες, που χρησιμοποιεί, κάθε άλλο παρά αθώες μπορούν να χαρακτηριστούν, ενώ είναι και οι μικρότερες που έχουν κατασκευαστεί στο κόσμο. Τέλος μεταφέρεται πανεύκολα μιας και ζυγίζει μόνο 19,8 γραμμάρια, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και άσφαιρα...























































πηγη

2 σχόλια:

  1. Η 007PcService.gr προσφέρει επαγγελματική επισκευή pc και laptop. Ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα και φθηνά από 9 ευρώ την ώρα.
    Τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η βέλτιστη λύση για το πρόβλημα σας, η συχνή επικοινωνία μαζί σας ακόμα και μετά την επίσκεψη μας για να λυθούν τυχόν εκκρεμείς υποθέσεις και η συνεχής εκπαίδευση μας στις νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντοτε έτοιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθήνα Camping, Camping Dionissotis.
    Το Camping Dionissotis βρίσκεται μόλις 18 km από την Αθήνα στη Νέα Κηφισιά στο 18χλ εθν. οδού Αθηνών-Λαμίας.
    Στις παροχές του συμπεριλαμβάνονται ζεστό νερό, ντους, πλυντήριο ρούχων, restaurant, πισίνα, καρτοτηλέφωνο, μίνι μάρκετ, κουζίνα, παιδότοπος. Σε μικρή απόσταση θα βρείτε βενζινάδικο, φούρνο και στάση λεωφορείων.

    Camping Dionissotis

    Both camping and space for caravans and trailers. Many facilities including swimming pool, kitchen and horse riding. Open all year. Located c. 18km from Athens at the Athens- Lamia national road near Nea Kifissia

    http://campingdionissotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...