Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Kaspersky Lab: Στήριξη στους πληγέντες στην Ιαπωνία


Ενεργή είναι η συνεισφορά της Kaspersky Lab αναφορικά με τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων του πρόσφατου σεισμού στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία σε συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών της από την Ιαπωνία, καθώς και με το γραφείο της εταιρείας στο Τόκιο συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια αρωγής, με σημαντικές δωρεές στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό, με τη χρηματοδότηση βασικών αγαθών για τις πληγείσες περιοχές και την παροχή ειδικών μετρητών ραδιενέργειας...

“Συμμετέχουμε στη διαδικασία χρηματοδότησης για την προμήθεια βασικών αγαθών στις πληγείσες περιοχές. Επίσης έχουμε συνάψει συμφωνία με Ρώσους κατασκευαστές για την αγορά 5.000 ειδικών μετρητών ραδιενέργειας που θα παραδοθούν στις αρμόδιες Αρχές.Ωστόσο, η αρωγή της Kaspersky Lab πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Έχουμε δωρίσει 250.000 δολάρια στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό και έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα μέσω του οποίου το προσωπικό της εταιρείας μας θα μπορεί να κάνει δωρεές.

Η Kaspersky Lab δεσμεύεται να διπλασιάσει το ποσό που θα συλλεχθεί μέσω των δωρεών, το οποίο και θα σταλεί στον Ερυθρό Σταυρό. Αν υπάρξει ανάγκη για μεγαλύτερη βοήθεια στο μέλλον, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι σίγουρος ότι η Ιαπωνία θα καταφέρει τελικά να ξεπεράσει τις καταστροφές που έχει υποστεί και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια”, δήλωσε ο Eugene Kaspersky, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...