Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

E-mail ρίχνει λάδι στη φωτιά στα σενάρια πώλησης της Yahoo

Ένα e-mail που διέρρευσε από τον Jerry Yang φαίνεται να επιβεβαιώνει την φήμη ότι η Yahoo εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της πώλησής της ολόκληρής ή σε τμήματα.

Το e-mail που έφερε στο φως το Silicon Alley Insider, είναι σε μεγάλο βαθμό πρακτικά ένα υπόμνημα για τους υπαλλήλους της.

«Οι σύμβουλοί μας εργάζονται μαζί μας για να αναπτύξουν τις ιδέες που θα ακολουθήσουμε προληπτικά. Την ίδια στιγμή, αρχειοθετούν προτάσεις από πολλούς φορείς που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια σειρά πιθανών επιλογών. Δεν θα κινηθούμε βιαστικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε την καλύτερη προσέγγιση για την εταιρεία, τους μετόχους και τους εργαζομένους της.»

Που με λίγα λόγια πρακτικά ανακοινώνει ότι...

με την κατάλληλη πρόταση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πουλήσουν την εταιρεία ή έστω τμήμα της. Tο σημείωμα επίσης αναφέρει ότι η Yahoo ψάχνει ενεργά για ένα νέο CEO που θα αντικαταστήσει Carol Bartz, η οποία πρόσφατα άφησε την θέση της με το περιβόητο πλέον e-mail από το iPad της.

Το e-mail του Yang ακολούθησε αργότερα την ίδια ημέρα μία ανακοίνωση από τον προσωρινό CEO Tim Morse, η οποία σε αυστηρό τόνο σημείωνε ότι ανεξάρτητα με τις όποιες φήμες οι εργαζόμενοι πρέπει να συνεχίσουν να είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους οι όποιες φήμες είδους κουτσός-πάπια αντίληψη / συμπεριφορά από την πλευρά των εργαζομένων.







Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...