Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μία ακόμα διάκριση για τη Vodafone

Η Vodafone τιμήθηκε με το βραβείο «Αριστείας Επιχειρηματικής Ηθικής» (Gold «Specified model criteria» – Business Ethics Excellence Certified Award) το οποίο αφορά στο υψηλότερο επίπεδο αξιολόγησης για την εφαρμογή του Μοντέλου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα που ...

αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας και λαμβάνει την αντίστοιχη αναγνώριση.

Το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας ταυτίζεται απόλυτα με τις αρχές και τη φιλοσοφία της Vodafone ως προς την Εταιρική Υπευθυνότητα, και στόχο έχει τη διαφανή και βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - ΕΒΕΝ GR είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί το European Business Ethics Network και ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005. Στόχος του είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα καθώς και σε εθελοντικούς οργανισμούς.





πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...