Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Vodafone 555 Blue : Το κινητό που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Facebook

Με τo Vodafone 555 Blue όλοι μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του αγαπημένου τους social network, όπου και αν βρίσκονται.

Το νέο κινητό, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από τη Vodafone, έχει για πρώτη φορά το Facebook ενσωματωμένο σε όλες τις λειτουργίες του κινητού όπως την εμφάνιση όλων των τύπων μηνυμάτων ή φωτογραφιών σε μία οθόνη.

Επίσης διαθέτει ειδικό πλήκτρο «F» το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις αγαπημένες Facebook λειτουργίες του κάθε χρήστη.

To Vodafone 555 Blue είναι...

ελκυστικό, εύχρηστο και οικονομικό κινητό με μοναδικά χαρακτηριστικά και έρχεται για να καλύψει την επιθυμία των ανθρώπων να επικοινωνούν με τους φίλους τους όπου κι αν βρίσκονται.


Το Vodafone 555 Blue μπορεί να συνδυαστεί με μοντέρνα αξεσουάρ, όπως θήκες σιλικόνης, σε υπέροχα χρώματα για να δώσει ο χρήστης το δικό του ιδιαίτερο στυλ!

Η Vodafone δίνει σε όλους έμπρακτα τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Vodafone 555 Blue μόνο με 79 ευρώ.

Επιπλέον παρέχει ειδικά διαμορφωμένα και προσιτά πακέτα τόσο για τους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος όσο και για τους συνδρομητές συμβολαίου. Tο Vodafone 555 Blue, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα Vodafone ή μέσω του vodafone.gr . 

Οι συνδρομητές συμβολαίου της Vodafone μπορούν να αποκτήσουν το Vodafone 555 Blue σε ακόμα πιο οικονομική τιμή, με σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.





Ειδικά για τους πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, το Vodafone 555 Blue διατίθεται σε ειδική συσκευασία που συμπεριλαμβάνει 6 μήνες mobile Facebook, Internet & SMS.

Με αυτήν την ειδική συσκευασία ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει 150 ΜΒ και 60 SMS προς όλους κάθε μήνα και για 6 μήνες για να είναι συνεχώς σε επαφή με όλους τους φίλους του στο Facebook. 

Προκειμένου να υπάρχει απόλυτος έλεγχος του λογαριασμού καθώς και του υπολοίπου χρόνου ομιλίας ή χρήσης Mobile Internet, η Vodafone παρέχει την υπηρεσία Έλεγχος Κόστους, με την οποία ο χρήστης λαμβάνει αυτόματο, δωρεάν ενημερωτικό SMS όταν φτάσει στο 80% του δωρεάν χρόνου ομιλίας ή του προγράμματος Mobile Internet. 


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...