Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η HP καθιερώνει το πρώτο Cloud Center of Excellence στην ευρύτερη περιοχή



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Cloud Centers of Excellence της HP επιτρέπουν στους συνεργάτες καναλιού της HP να παρουσιάσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το cloud computing για την αλλαγή και το μετασχηματισμό των επιχειρησιακών μοντέλων και δραστηριοτήτων.

Έχοντας μόλις υλοποιήσει τις κορυφαίες λύσεις HP CloudSystem Matrix, HP 3PAR Storage System και HP Cloud Service Automation for Matrix, η Computacenter είναι πλέον κατάλληλα τοποθετημένη για να

προσφέρει και να παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις cloud στους πελάτες της. Με το νέο Cloud Center of Excellence αναδεικνύεται η εξειδίκευση της HP και της Computacenter στον τομέα του cloud computing και προωθείται η καινοτομία στα σύγχρονα συστήματα και περιβάλλοντα πληροφορικής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Reiner Louis, Μέλος του Δ.Σ. της Computacenter, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρεία μας θα αποτελέσει το πρώτο Cloud Center of Excellence της HP στην περιοχή EMEA. Το cloud computing φέρνει μια βαθιά αλλαγή στον τρόπο που αξιοποιείται η τεχνολογία. Με το νέο κέντρο θα μπορέσουμε να αναδείξουμε πλήρως τις πραγματικές δυνατότητες του cloud computing και να βοηθήσουμε τους πελάτες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν».

Επιπλέον, η Barbara Hallmanns, Converged Infrastructure Channel Sales Manager, HP Enterprise Business EMEA, σημείωσε: «Τα Cloud Centers of Excellence της HP αποτελούν βασικό κομμάτι του προγράμματος της εταιρείας για συνεργάτες καναλιού στον τομέα του cloud computing. Δέσμευση της HP είναι να επεκτείνει τις λύσεις υποδομών που διατίθενται στα κέντρα εξειδίκευσης, ώστε να επιτρέψει στους συνεργάτές της να μετατρέψουν τις εγκαταστάσεις τους σε κέντρα cloud computing, όπου θα παρουσιάζονται πλήρως οι δυνατότητες αυτού του νέου μοντέλου πληροφορικής. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη στενή συνεργασία μας με την Computacenter, αλλά και να επεκτείνουμε το πρόγραμμα μας με νέα Cloud Centers of Excellence».

Τα Cloud Centers of Excellence αποτελούν κοινές επενδύσεις της HP και συνεργατών καναλιού. Τα κέντρα αυτά στηρίζονται στη λύση HP CloudSystem, η οποία συνδυάζει την αρχιτεκτονική HP Converged Infrastructure με το λογισμικό HP Cloud Service Automation, με στόχο την ενοποιημένη ανάπτυξη και διαχείριση cloud υπηρεσιών μέσω μοντέλων ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης ή και μέσω υβριδικών μοντέλων. Το μοντέλο αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο των χορηγικών δράσεων της επιχειρησιακής μονάδας HP Software, οι οποίες αναπτύσσονται για να υποστηρίξουν τους συνεργάτες της εταιρείας, προσφέροντας πόρους, υπηρεσίες εκπαίδευσης και προγράμματα διάθεσης λύσεων cloud στην αγορά. Τα προγράμματα αυτά καλύπτουν πωλήσεις αδειοδοτημένου λογισμικού, αλλά και λύσεις που προσφέρονται μέσω του μοντέλου Software-as-a-Service (SaaS). Το cloud computing αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους συνεργάτες της μονάδας HP Software, καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούν ειδικευμένους παρόχους και διαχειριστές υπηρεσιών cloud, με στόχο την αναβάθμιση εφαρμογών που λειτουργούν σε περιβάλλοντα cloud computing.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...