Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Hewlett Packard: "Στροφή" -και πάλι- στο hardware!

Συνέχιση των επενδύσεων στο hardware, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ανήγγειλε στις... προγραμματικές της δηλώσεις η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Hewlett-Packard, Meg Whitman.

"Η HP θα συνεχίσει να επενδύει στους τομείς των servers, των συσκευών αποθήκευσης δεδομένων, τη δικτύωση, την εκτύπωση, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και ...

τη διάθεση καινοτόμων υπηρεσιών. Μέσω της υλοποίησης των στρατηγικών επιλογών στις οποίες και βασίζεται η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας μας, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σαφώς μεγαλύτερη αξία στους επενδυτές-μετόχους μας, ακόμη πιο ευρεία γκάμα λύσεων στους πελάτες μας, καθώς επίσης και περισσότερες ευκαιρίες για τους υπαλλήλους μας". Όπως επισημαίνουν αναλυτές της ΙΤ αγοράς, στην κορυφή των προτεραιοτήτων της κυρίας Whitman θα πρέπει να βρεθεί η ισχυροποίηση της ανάπτυξης, καθώς τουλάχιστον το 30% των ετήσιων εσόδων της εταιρείας προέρχεται από την ευρισκόμενη σε κρίση Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ ταυτόχρονα τα μερίδιά της στους τομείς των PC, των υπηρεσιών και του λογισμικού βρίσκονται σε πτωτική πορεία.

Υπογραμμίζεται πως ο κύκλος εργασιών της HewlettPackardσε ετήσια βάση ανέρχεται στα επίπεδα των 120 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ απασχολεί περίπου 324.000 άτομα σε παγκόσμιο επίπεδο.





πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...