Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Υπηρεσία του ΟΤΕ για online ασφάλεια των επιχειρήσεων

Τη νέα υπηρεσία Business e-Secure παρουσιάζει ο ΟΤΕ για τις αυξημένες ανάγκες ασφάλειας των επιχειρήσεων. Πρόκειται για υπηρεσία, που παρέχει λύσεις για την αντιμετώπιση και μείωση των κινδύνων, κατά τη χρήση του διαδικτύου, τη μεταφορά δεδομένων και τη χρήση e-mail.

Ειδικότερα, η υπηρεσία προστατεύει υπολογιστικά συστήματα (workstations, fileservers και email servers), προσφέροντας Anti-virus και Anti-spy ware, Anti-spam, Firewall και Browsing protection.

Βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας Business e-Secure αποτελεί η δυνατότητα...

κεντρικής διαχείρισης από την ίδια την επιχείρηση. Μέσα από το portal Business e-Secure, ο εκπρόσωπος της επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί την υπηρεσία εύκολα και γρήγορα, από όπου κι αν βρίσκεται για παρακολούθηση στατιστικών και alerts, παρακολούθηση των αδειών χρήσης και reporting για την υπηρεσία και σχεδιασμό σχετικής πολιτικής ασφάλειας.

Η υπηρεσία είναι προϊόν συνεργασίας του ΟΤΕ με τη F-Secure, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λογισμικού ασφαλείας.

Η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Business e-Secure γίνεται μέσω του 13818 OTE Business Customer Service, του www.ote.gr και του δικτύου καταστημάτων OTEshop.




πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...