Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πιο στενή η συνεργασία ανάμεσα στη Dell και την Oktabit

Η ΟΚΤΑΒΙΤ διευρύνει τη συνεργασία της με τον αμερικανικό κατασκευαστή Η/Υ DELL και αναλαμβάνει επίσης τη διανομή για την Ελληνική αγορά της Consumer and Small Business -CSB προϊοντικής κατηγορίας που απευθύνεται σε καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις.

           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει τις σειρές των φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών Vostro, Inspiron, XPS, τα tablets Inspiron Duo & Streak καθώς και all- in-one PCs....

  Όπως δήλωσε η κα Δέσποινα Φιλιππάτου, Εμπορική Διευθύντρια της Οktabit «Η συμφωνία για τη διεύρυνση της συνεργασίας εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της Oktabit να ενισχύει το προϊοντικό της πορτφόλιο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελληνική αγορά στοχεύοντας σε περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της. Η Dell είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη δυνατότητά της να ενσωματώνει ταχύτατα τη νεότερη τεχνολογία στα προϊόντα της, προσφέροντας στους πελάτες συστήματα ιδιαίτερα υψηλών επιδόσεων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. 


Οι παραπάνω οικογένειες προϊόντων διακρίνονται για την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής και το μοντέρνο design τους σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών για την αξιοποίηση της τεχνολογίας στην καθημερινή τους εργασία , στην επικοινωνία και στην ψυχαγωγία». Η OKTABIT εκτός από την πρόσφατη συνεργασία για την κατηγορία των Consumer and Small Business - CSB διανέμει επίσης τα προϊόντα της Dell που απευθύνονται στις ανάγκες των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων (τους φορητούς υπολογιστές Latitude, επιτραπέζιους υπολογιστές Optiplex, servers Dell Poweredge, λύσεις που καλύπτουν αποθηκευτικές ανάγκες μέσω των προϊοντικών σειρών Dell PowerVault & Dell EqualLogic καθώς και προϊόντα δικτύωσης Dell PowerConnect. 




 Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές. Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιημένη πληροφορία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η εταιρία ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών της και αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρίες του κλάδου.






πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...