Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Προ των πυλών η μουσική υπηρεσία της Google


Είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό ότι η Google ετοιμάζει μια νέα online υπηρεσία, η οποία θα έχει ως αντικείμενο την πώληση μουσικής κατά τα πρότυπα του iTunes Store. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η νέα υπηρεσία βρίσκεται ήδη σε στάδιο δοκιμών.

Πιο συγκεκριμένα, το Google Music φέρεται να λειτουργεί πιλοτικά...

στο εσωτερικό της Google, με τους υπαλλήλους της εταιρείας να δοκιμάζουν το νέο site πριν αυτό βγει στον αέρα. Αν η πληροφορία είναι ακριβής, τότε η νέα υπηρεσία θα πρέπει να αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι φήμες για το Google Music υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο μόλις τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε την πρώτη σαφή ένδειξη ότι επείκεται μουσική υπηρεσία. Στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης, ο Sanjay Jha της Motorola μίλησε για τα πλεονεκτήματα του Android στο Xoom tablet και κάποια στιγμή είπε ότι "(το Android) προσφέρει υπηρεσίες video και μουσικής. Υπάρχει υπηρεσία video (σ.σ. εννοώντας το YouTube) και θα υπάρξει και μουσική υπηρεσία".

Λίγους μήνες νωρίτερα, κυκλοφόρησε μια φήμη που έφερε τη Google να συζητά με δισκογραφικές εταιρείες για την παροχή περιεχομένου.



Πηγή: pcmag.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...