Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Προβλήματα στα νέα MacBook Pro;


Έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία των νέων MacBook Pro, ωστόσο οι πρώτες αναφορές για προβλήματα απειλούν να αμαυρώσουν την εικόνα των νέων υπολογιστών. Την προηγούμενη εβδομάδα κάποιοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι η συνεργασία με το iTunes Home Sharing είναι προβληματική. Σα να μην έφτανε αυτό, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για ένα νέο πρόβλημα, πολύ πιο σοβαρό....




Κάποιοι χρήστες αναφέρουν κρασαρίσματα που είναι φυσικά αδικαιολόγητα για MacBook Pro. Το πλήθος των αναφορών είναι τέτοιο που δε μπορεί να σταθεί η θεωρία των "μεμονωμένων περιστατικών". Ένας χρήστης ανέφερε ότι κάποια στιγμή η θερμοκρασία χτύπησε 90 βαθμούς, με το trackpad και το keyboard να τίθενται προσωρινά εκτός λειτουργίας. Ο συγκεκριμένος χρήστης ανέφερε ότι είχε ανοικτές 7 εφαρμογές, ενώ στο background ο υπολογιστής έπαιρνε backup με το TimeMachine.

Η Apple φέρεται να έχει γνώση του προβλήματος, το οποίο αποδίδει στο συνήθη ύποπτο, δηλαδή στην κάρτα γραφικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα λύνεται με έναν καλύτερο driver της κάρτας, οπότε μάλλον δε θα περιμένουμε πολύ για να επανέλθουν τα πράγματα σε κατάσταση ηρεμίας. Όπως και να το κάνουμε, πάντως, τέτοια περιστατικά δεν αφήνουν καθόλου καλή εντύπωση.

Πηγή: t3.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...