Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

H Nova εμπλουτίζει το ψηφιακό της πακέτο HD


Οι συνδρομητές της Nova μπορούν να απολαμβάνουν το κορυφαίο και πιο πλήρες πρόγραμμα με τα καλύτερα κανάλια ντοκιμαντέρ σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τις 17 Μαρτίου, δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova για τους συνδρομητές της.

Το Discovery HD Showcase, η ναυαρχίδα του ομίλου Discovery σε παγκόσμιο επίπεδο, θα εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα, προβάλλοντας ασυναγώνιστο περιεχόμενο σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1. Οι συνδρομητές της Nova θα μπορούν να παρακολουθήσουν αφιερώματα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Επιστήμη & Τεχνολογία, Εξερεύνηση & Επιβίωση, Μηχανική, Άνθρωποι & Γεωγραφικά πλάτη, Άγρια ζωή & Φυσικός Κόσμος. Στο Discovery HD Showcase περιλαμβάνονται προγράμματα σε πρώτη προβολή, καθώς και νέα επεισόδια επιτυχημένων αγαπημένων σειρών που είναι ήδη γνωστές από το Discovery Channel.

Το Nat Geo Wild HD, το διεθνές κανάλι της Fox International Channels που μας φέρνει πιο κοντά στην Άγρια Φύση, το περιβάλλον και τα σπάνια ζώα που κατοικούν στον πλανήτη μας. Το Nat Geo Wild HD μεταδίδει (24 ώρες το 24ωρο, με ελληνικούς υπότιτλους) προγράμματα που κινούνται σε τρεις άξονες: «Ο Φυσικός Κόσμος», με αφιερώματα στην άγρια φύση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, «Η δύναμη της Μητέρας Φύσης» με παρατηρήσεις από ανεμοστρόβιλους, ηφαίστεια, σεισμούς, τσουνάμι και όλα τα έντονα και ακραία φαινόμενα της Γης και «Το Μέλλον του Πλανήτη μας» όπου ερευνάται η αλλαγή του κλίματος στο εύθραυστο οικοσύστημα του πλανήτη, με έμφαση στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας και την οικολογία.

πηγή : T3 magazine

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...