Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

AMD ανταπαντά στην Nvidia για το ποιά έχει την γρηγορότερη κάρτα γραφικών


Σε blog post του στο site της AMD, ο senior PR manager της εταιρείας, Dave Erskine, προκάλεσε την Nvidia να αποδείξει τους ισχυρισμούς της πως «έχει την ταχύτερη κάρτα στον πλανήτη»...



Η Nvidia υποστηρίζει πως η κάρτα της, GTX 590 3GBs, είναι η ταχύτερη στον πλανήτη. Και αυτό μάλλον δεν… «κάθισε» καλά στον senior PR manager της AMD, Dave Erskine, που σε blog post του στο επίσημο site της εταιρείας, ανταπάντησε στους ισχυρισμούς της ανταγωνίστριας Nvidia, προκαλώντας την να αποδείξει πως όντως ισχύει κάτι τέτοιο. «Μην το λέτε απλά, αποδείξτε το», αναφέρει χαρακτηριστικά (και με… bold γράμματα, για να φαίνεται πως πρόκειται για άμεση αντεπίθεση-πρόκληση προς την Nvidia)! Ως απόδειξη για τη στάση του, έχει συμπεριλάβει links προς sites με μετρήσεις της «δικής τους» Radeon HD 6990 4GBs, που ο ίδιος θεωρεί πως παραμένει «η ταχύτερη κάρτα γραφικών του πλανήτη».

Όπως και να έχει, τέτοιες διαμάχες έχουν πάντα έναν κερδισμένο – και δεν είναι ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους, αλλά εμείς, ως «ο αποδέκτης των προϊόντων τους», αφού ο ανταγωνισμός οδηγεί σε καλύτερα προϊόντα με χαμηλότερες τιμές.




πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...