Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Windows 8: Δυνατότητα Επαναφοράς Συστήματος


Έχει διαρρεύσει ένα screenshot το οποίο αποκαλύπτει ένα μικρό απόσπασμα για την προοπτική εφαρμογής του νέου λειτουργικού συστήματος, Microsoft Windows 8.
Το στιγμιότυπο, από το Win7China.com, δείχνει τη δυνατότητα επαναφοράς του συστήματος για τα Windows 8. Αυτές οι επιλογές προσφέρουν την αποκατάσταση ενός σταθερού σημείου στο χρόνο ή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Η ελκυστική αυτή επιλογή, δίνει τη δυνατότητα…..να επαναφέρετε τον υπολογιστή και τα δεδομένα σας μετά την εγκατάσταση των Windows 8.

Βέβαια, αν σας επιτραπεί να “γυρίσετε πίσω” πριν από κάθε κακόβουλο λογισμικό, θα έχετε τη δυνατότητα να βρίσκετε τον τρόπο που εισέβαλε στο σύστημά σας.
Η Microsoft ελπίζει ότι τα Windows 8 – τα οποία θεωρούνται κάτι παραπάνω από μια στοιχειώδη αναβάθμιση (όπως τα Vista αναβαθμίστηκαν σε Windows 7) – μπορούν να μεταφέρουν την ίδια βασική και δημόσια υποστήριξη με τον προκάτοχό τους.
Έχει ήδη αποκαλυφθεί ότι τα gaming PC θα είναι ένα βασικό σημείο εστίασης στα λειτουργικά συστήματα της επόμενης γενιάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι η μόνη βελτίωση.


πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...