Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Οι Anonymous αποκαλύπτουν στοιχεία υπαλλήλων της Bank of America


Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, οι Anonymous είχαν απειλήσει μέσω του twitter, ότι θα αποκαλύψουν στοιχεία που αφορούν την Τράπεζα της Αμερικής, έτσι και έπραξαν.
Δημοσίευσαν λοιπόν e-mails τα οποία είχαν πάρει από έναν πρώην υπάλληλο της Bank of America. Τα στοιχεία έδειχναν ανταλλαγή μηνυμάτων τον Νοέμβριο του 2010 μεταξύ των υπαλλήλων, οι οποίοι συζητούσαν να αφαιρέσουν έγγραφα από μία ομάδα δανειοληπτών, στην κατηγορία των ιδιωτών.
Ούτε τα e-mails, αλλά ούτε οι Anonymous αναφέρουν…



την αιτία αυτής της ηλεκτρονικής συζήτησης. Όπως αναφέρουν όμως πηγές, ο στόχος ήταν να εξετάσουν αν η Bank of America έχει κατασχέσει με δίκαιο τρόπο ορισμένα σπίτια. Τους ισχυρισμούς αυτούς επιβεβαιώνουν και παράπονα πολιτών, οι οποίοι έχασαν τα σπίτια τους, χωρίς η τράπεζα να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα.

Ένας εκπρόσωπος της τράπεζας τονίζει ότι τα μηνύματα αφορούσαν διοικητικά θέματα και είχαν κλαπεί από ένα πρώην υπάλληλο της Ασφαλιστικής Balboa (μέλος του ομίλου) και δεν αφορούσαν την κατάσχεση. Είμαστε σίγουροι, δήλωσε, ότι η δημοσίευση είναι ψευδής.

Τα δημοσιευμένα μηνύματα περιείχαν μεταξύ άλλων και κείμενα τα οποία είχαν ανταλλάξει οι Anonymous με τον πρώην υπάλληλο, στα οποία ο υπάλληλος χαρακτήριζε την τράπεζα παρανοϊκή και ότι προσπαθεί να του καταστρέψει την καριέρα του.

Τα έγγραφα μπορείτε να τα βρείτε στο bankofamericasuck.com


πηγή : secnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...