Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Dell Inspiron Duo: Netbook και Tablet PC σε μία συσκευή


Η Dell παρουσιάζει το Inspiron Duo, το πρώτο netbook της αγοράς που μεταμορφώνεται στιγμιαία σε ένα πλήρες tablet PC με προχωρημένο design και αυξημένες δυνατότητες.

Το Inspiron Duo διαθέτει μια μοναδική σχεδιαστική καινοτομία που του επιτρέπει να μεταμορφώνεται στιγμιαία από ένα ισχυρό netbook σε ένα πλήρες tablet PC....





Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζει την αμεσότητα ενός tablet PCμε τη λειτουργικότητα ενός netbook. Το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο διευκολύνει στο μέγιστο την πληκτρολόγηση ενώ η οθόνη αφής δίνει άμεσο έλεγχο σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με ένα άγγιγμα. Η αλλαγή από netbookσε tablet PC γίνεται στιγμιαία περιστρέφοντας απλά την οθόνη και κλείνοντας το καπάκι του netbook. Το Inspiron Duo είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ψυχαγωγία και την εργασία αλληλεπιδρώντας με μια συσκευή πλούσια σε χαρακτηριστικά και καινοτομίες. Ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, social networks αλλά και η πρόσβαση στα email και στα αρχεία σας είναι ένα κλικ μακριά.

Καινοτομίες και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Dell Inspiron Duo είναι το νέο μέλος της οικογένειας φορητών υπολογιστών της Dell που εισάγει καινοτομικά στοιχεία όπως η περιστρεφόμενη οθόνη αφής που εντυπωσιάζει και διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Το Inspiron Duo βασίζεται στην πλατφόρμα Windows 7 Home Premium και διαθέτει ισχυρό διπύρηνο dual-core επεξεργαστή Intel Atom N550 (1.5GHz) με σκληρό δίσκο 320GB για να αποθηκεύετε αρχεία, φωτογραφίες και όλη σας τη μουσική. Η RAM 2GB DDR3 εξασφαλίζει ότι το Inspiron Duo θα ανταποκρίνεται εγκαίρως σε κάθε σας απαίτηση.
Η οθόνη αφής είναι 10.1 ιντσών HD (1366x768) με τεχνολογία multi-touch για να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με τα δάχτυλά σας. Η τεχνολογία HD σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο (ταινίες και βίντεο) σε υψηλή ανάλυση είτε βρίσκεστε στον καναπέ, το γραφείο ή το δρόμο.
Στο πάνω τμήμα της συσκευής υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα 1.3MP και ψηφιακό μικρόφωνο που διευκολύνουν την επικοινωνία και το video chat με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας.

Στην αριστερή πλευρά του Inspiron Duo υπάρχουν δύο καπάκια που όταν ανοίξουν αποκαλύπτουν είσοδο για ακουστικά και δύο θύρες USB 2.0 για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Η σύνδεση με τρίτες συσκευές γίνεται και ασύρματα μέσω Bluetooth 3.0 ή Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Στιγμιαία μεταμόρφωση από netbook σε tablet PC

Όταν το Inspiron Duo είναι σε λειτουργία netbook ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του και τη χρηστικότητα που προσφέρει το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Μπορείτε να γράψετε κείμενα, να μπείτε στο Facebook, το Twitter και τις άλλες social υπηρεσίες και παράλληλα να ακούτε μουσική ή να βλέπετε βίντεο χάρη στις multitasking δυνατότητες που σας δίνουν τα Windows 7 Home Premium σε συνδυασμό με τον ισχυρό επεξεργαστή. Αν και το Dell Inspiron Duo μοιάζει με ένα συμβατικό netbook όταν είναι τοποθετημένο πάνω σε ένα γραφείο ωστόσο ο άσσος που κρύβει στην οθόνη του θα σας διευκολύνει τη ζωή αποδεικνύοντας ότι αυτή η συσκευή είναι πραγματικά μοναδική. Με μία κίνηση του χεριού σας μπορείτε να αναποδογυρίσετε την οθόνη η οποία πλέον θα “κοιτάει” από την εξωτερική πλευρά του netbook και στη συνέχεια να κατεβάσετε το καπάκι της οθόνης ώστε αυτό να ακουμπήσει στο πληκτρολόγιο. Με αυτή τη διάταξη τα συμβατικά netbook θα έκλειναν όμως το Dell Inspiron Duo ζει μια δεύτερη ζωή μεταμορφωμένο πλέον σε ένα μοναδικό tablet PC που μπορείτε να έχετε στην αγκαλιά σας στο κρεβάτι, τον καναπέ ή μέσα σε ένα λεωφορείο ή τρένο ταξιδεύοντας. Η οθόνη αφής σε συνδυασμό με τα Windows 7 Home Premium αλλά και το μοναδικό πρόγραμμα duoStage που έχει δημιουργήσει η Dell σας επιτρέπουν να χειρίζεστε με άνεση τον υπολογιστή και να έχετε άμεση πρόσβαση με ένα άγγιγμα σε βίντεο, φωτογραφίες, μουσική και βιβλία.

duoStage: τα πάντα με ένα άγγιγμα

Το duoStage είναι το εξειδικευμένο πρόγραμμα που έχει κατασκευάσει η Dell και βρίσκεται ενσωματωμένο μέσα στο Inspiron Duo. Κάθε φορά που μεταμορφώνετε τη συσκευή σε tablet PC, το duoStage έρχεται στο προσκήνιο για να σας βοηθήσει να έχετε άμεση πρόσβαση σε όσα πραγματικά σας ενδιαφέρουν: τη μουσική, τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τα παιχνίδια και τα βιβλία σας καθώς και τις αγαπημένες σας εφαρμογές.
Αγγίζοντας το MusicStage αποκαλύπτεται όλη σας η μουσική. Τραγούδια και καλλιτέχνες μπαίνουν σε σειρά για να σας προσφέρουν την πιο δυνατή μουσική εμπειρία.
Με ένα άγγιγμα στο VideoStage μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο που έχετε αποθηκευμένα στη συσκευή καθώς και TV show και ταινίες.
Στο PhotoStage κρύβονται όλες οι φωτογραφίες σας που μπορούν να ανέβουν στο Facebook και το Flickr με ένα άγγιγμα.
Το BookStage είναι η ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε αλλά και να αγοράσετε νέα e-books για να διαβάσετε στη συσκευή σας.

Ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία (αξεσουάρ)

Παράλληλα με την κυκλοφορία του Dell Inspiron Duoθα κυκλοφορήσει στην αγορά και μια ειδική βάση που εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τον ποικιλόμορφο χαρακτήρα του Duo. Η βάση Inspiron duo Audio Station ουσιαστικά μεταμορφώνει τη συσκευή σε απόλυτη λύση ψυχαγωγίας καθώς διαθέτει δύο επιπλέον ισχυρά ηχεία JB Lτων 7 watt καθώς και ένα subwoofer. Στη βάση υπάρχουν επίσης 2 επιπλέον θύρες USB 2.0, είσοδος για σύνδεση ethernet καθώς και card reader για να διαβάζετε απευθείας τις κάρτες μνήμης. Η χρηστική βάση μετατρέπει το Inspiron Duo σε ένα μοναδικό ρολόι, ψηφιακή κορνίζα ή προχωρημένο media player για να προβάλετε βίντεο και να αναπαράγετε μουσική. Παράλληλα με τη χρήση, η βάση Inspiron duo Audio Station λειτουργεί και ως φορτιστής γεμίζοντας τη μπαταρία της συσκευής έτσι ώστε το Inspiron Duo να είναι πάντα έτοιμο για χρήση.

Μοναδική υποστήριξη Dell

Όλα τα προϊόντα Dell περιλαμβάνουν μία από τις δύο μοναδικές εγγυήσεις Dell:
- Dell collect and return: 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας
- Dell Next Business Day: 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο σας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο: Dell Inspiron Duo
Επεξεργαστής: Intel Atom N550 dual core processor (1.5GHz)
Λειτουργικόσύστημα: Windows 7 Home Premium – 32 bit
Μνήμη: 2GB RAM DDR3 SDRAM 1333MHz
Δίσκος: 320GB, Serial ATA-300 - 7200 RPM
Οθόνη: TFT 10.1 ιντσών HD (1366x768)
Άλλαχαρακτηριστικά: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, κάμερα 1.3MP, 2 θύρες USB 2.0, είσοδος ακουστικών



Πηγή: Dell

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...