Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

PERFORMANCE Technologies: Διοργανώνει εκδήλωση για το cloud


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η PERFORMANCE Technologies σε συνεργασία με τη VMware διοργανώνουν το ετήσιο Virtualization & Cloud Computing Forum στις 5 Απριλίου 2011...


Κατά τη διάρκειά του αναμένεται να λάβουν χώρα παρουσιάσεις σχετικά με τις βασικές τεχνολογίες και πρακτικές virtualization, το πώς οι κύριες επιχειρηματικές εφαρμογές και βάσεις δεδομένων “τρέχουν” σε virtualized περιβάλλοντα, εφαρμογές και ασφάλεια στο cloud κ.ο.κ. Υπογραμμίζεται πως το εν λόγω συνέδριο αποτελεί σημείο-αναφοράς σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο του virtualization, αλλά και της δημιουργίας όσο και παραγωγικής αξιοποίησης της υποδομής ιδιωτικού και δημόσιου cloud computing.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να παρουσιαστούν από την IDCστοιχεία και εκτιμήσεις για την εξέλιξη της αγοράς Virtualizationκαι Cloud Computing και τη χρήση των τεχνολογιών αυτών τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και λύσεις, αρχές σχεδίασης και υλοποίησης ιδιωτικών και δημόσιων cloud βασισμένου στη τεχνολογία virtualization. Παράλληλα, για πρώτη χρονιά θα διεξαχθούν αρκετά lab/technical sessions κατά την διάρκεια της ημερίδας, με live demos και technical workshops.



πηγή : drn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...