Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Υπηρεσία online αποθήκευσης αρχείων με 5GB δωρεάν εγκαινιάζει η Amazon


Ενώ οι φήμες για τις εσωτερικές δοκιμές του Google Music έχουν ήδη αρχίσει εδώ και μέρες, η Amazon ανακοίνωσε τη δική της πρόταση, με το Cloud Drive. Πρόκειται για μια υπηρεσία online αποθήκευσης που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη μουσική τους και σε άλλα αρχεία από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό τους (προς το παρόν υποστηρίζονται μόνο συσκευές με Android)...




Εο Cloud Drive έρχεται με 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και για την αναπαραγωγή των μουσικών κομματιών χρησιμοποιείται η εφαρμογή Cloud Player. Από εκεί και πέρα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από μια σειρά πακέτων, το φτηνότερο από τα οποία προσφέρει 20GB για 20 δολάρια το χρόνο. Επίσης, όσοι αγοράσουν κάποιο άλμπουμ αποκτούν δωρεάν 20GB.

Προς το παρόν η χρήση του Cloud Player είναι διαθέσιμη μόνο για όσους διαθέτουν λογαριασμό στην Amazon με διεύθυνση χρέωσης τις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στα αρχεία που επιτρέπεται να ανεβάσει ο χρήστης (π.χ. απαγορεύονται .mp3 που προστατεύονται από DRM, καθώς επίσης και τα αρχεία .wma). Παρόλα αυτά, οποιοσδήποτε διαθέτει λογαριασμό στην Amazon μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία μέσω του Cloud Drive.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...