Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Texas HoldEm Poker: Παίκτης έκλεψε 400 δις σε εικονικά poker chips !!!


O Βρετανός Ashley Mitchell ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου την κλοπή περισσότερων από 400 δισεκατομμύρια εικονικά poker chips στο Texas HoldEm Poker της Zynga, αξίας περίπου 12 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σύμφωνα με το BBC, από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2009, ο κ. Mitchell παρουσίαζε τον εαυτό του ως διαχειριστή του παιχνιδιού της Zynga στο Facebook με σκοπό να αποκτήσει πρόσβαση στους υπολογιστές των θυμάτων του και να κλέψει τα chips τους...


Ο Mitchell μετέφερε τα εικονικά χρήματα μέσω μιας σειράς λογαριασμών του στο Facebook. Όμως, το ποσό των χρημάτων που «έλειπε» από τους λογαριασμούς των παικτών ήταν τόσο μεγάλο που η Zynga δεν μπορούσε παρά να το αντιληφθεί και να κινηθεί εναντίον του.

Μέχρι και τη σύλληψή του, ο Mitchell είχε προλάβει να κερδίσει περισσότερα από 86.000 δολάρια πουλώντας ουσιαστικά τα κλεμμένα chips σε χαμηλότερες τιμές από τις αντίστοιχες της Zynga.

O Mitchell αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης αρκετών ετών με μόνο ελαφρυντικό στοιχείο το υψηλό του εισόδημα που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι ικανό να τον βοηθήσει να επιστρέψει τα χρήματα μέσα σε δύο χρόνια.



πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...