Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Mozilla Firefox 4 : 6.000.000 downloads τη πρώτη μέρα!!


Η Mozilla ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η τελική έκδοση του Firefox 4,του γνωστού προγράμματος περιήγησης στο Web, ήταν διαθέσιμη για download. Μέσα στις πρώτες 24 ώρες της διαθεσιμότητας, το πρόγραμμα περιήγησης το κατέβασαν πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες...

Η τελευταία έκδοση του browser της Microsoft, ο Internet Explorer 9, είχε 2,35 εκατομμύρια download το πρώτο 24ωρο της διαθεσιμότητας του.
Η έκδοση 4 του δημοφιλούς browser Mozilla Firefox διαθέτει μια ποικιλία από αξεσουάρ όπως ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας, τη βελτίωση της διαχείρισης καρτέλας και την αρκετά γρηγορότερη απόδοση.

Ο Firefox είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής browser στον κόσμο, σύμφωνα με το μερίδιο αγοράς tracker Net Applications καθώς κατέχει το 21,74% του παγκόσμιου μεριδίου στους browser! Πρώτος έρχεται ο Internet Explorer με 56,77% και τρίτος ο Chrome της Google me to 10,93% αν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Τόσο ο Internet Explorer και Firefox έχουν δει τις μετοχές τους να μειώνοται κατά το προηγούμενο έτος, ενώ το Chrome της Google και το Safari ­της Apple έχουν κερδίσει πολύ σε δημοτικότητα το τελευταίο καιρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...