Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η πρώτη High Definition τηλεφωνική κλήση είναι πλέον γεγονός!


Η Ericsson ολοκλήρωσε με επιτυχία μια ευρείας ζώνης CDMA φωνητική κλήση HD χρησιμοποιώντας το Enhanced Variable Rate Codec Narrowband-Wideband codec, πραγματοποιώντας παγκόσμια πρωτιά στην αγορά CDMA.

Η CDMA φωνητική κλήση HD δίνει τη δυνατότητα υπηρεσιών ομιλίας σε ένα ευρύτερο φάσμα από 50Hz έως 7000Hz, βελτιώνοντας την ποιότητα και καθαρότητα του ήχου και μειώνοντας τα προβλήματα ακοής ακόμα και σε περιβάλλοντα με υψηλό θόρυβο....




Η Ericsson οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών ανώτερης ποιότητας φωνής.

Έρευνα της Ericsson σε καταναλωτές έδειξε ότι η ποιότητα φωνής αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιλογής παρόχου δικτύου, συμβάλλει στη διατήρηση της βάσης συνδρομητών και ενισχύει τη χρήση της κινητής τηλεφωνίας.

Η ομάδα ανάπτυξης CDMA της Ericsson σε συνεργασία με την Qualcomm Incorporated έχει φτάσει σε αυτή τη σημαντική καμπή ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη φωνητική κλήση HD σε περιβάλλον εργαστηρίου μέσω CDMA φωνητικού δικτύου.

Η Ericsson ενισχύει συνεχώς το CDMA χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της «φέρνοντας» τις καλύτερες σε ποιότητα υπηρεσίες μετάδοσης φωνής στην αγορά προς όφελος των συνδρομητών CDMA και των παρόχων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...